Trouw

Truly

» zes uur fotografie
» min. 200 digitale beelden
» online galerij
» persoonlijke usb-stick


Optioneel: PhotoBooth € 450

1050 EURO

Madly

» tien uur fotografie
» min. 320 digitale beelden
» online galerij
» persoonlijke usb-stick
» mini album 20 x 20 cm

Optioneel: PhotoBooth € 350

1450 EURO

Deeply

» twaalf uur fotografie
» min. 400 digitale beelden
» online galerij
» persoonlijke usb-stick
» album 25 x 25 cm

Optioneel: PhotoBooth €350

1750 EURO

FAQ

Kunnen we een keertje kennis maken?

Na-tuur-lijk! Graag zelfs. Laten we een keertje afspreken om samen op de koffie te gaan & kennis te maken met elkaar. Zo kunnen we samen jullie ideeën overlopen en kan ik je meer van mijn werk tonen.

Krijgen we ALLE beelden?

Doorheen jullie dag ben ik volop bezig met plaatjes schieten, dit zijn er aan het einde van de dag héél wat tezamen. Met veel zorg maak ik hieruit een selectie en zorg ik ervoor dat jullie nadien een mooie terugblik hebben op jullie dag. Jullie krijgen dus niet ALLE beelden, maar wel de beste beelden. Onbewerkte, RAW beelden kunnen niet verkregen worden. Het aantal foto's dat jullie minimum ontvangen hangt af van het pakket dat jullie bij me boeken.

Wanneer ontvangen we onze foto's?

En nu het resultaat afwachten... Spannend! Jullie zijn vast en zeker nieuwsgierig naar jullie foto's en daarom kunnen jullie de volgende dag alvast een sneak peek verwachten. Dit is een kleine reeks van vijf foto's zodat jullie toch al iets kunnen delen met familie en vrienden. Daarna laat ik jullie even in spanning, het eindresultaat kom ik binnen 4 weken na datum met veel enthousiasme afleveren.

Bewerk je de foto's?

Ja, alle foto's die jullie ontvangen gaan eerst even doorheen Photoshop of Lightroom. Geen zotte dingen, maar ik pas de kleuren en contrasten aan zodat deze bij mijn stijl aansluiten. Daarnaast kan ik, indien nodig, ook oneffenheden op de huid als sneeuw voor de zon doen verdwijnen!